Elvera

Elvera Photography | Omdat je wilt onthouden hoe mooi vandaag is

“Omdat jullie willen onthouden hoe mooi vandaag is” een motto die mij op het lijf geschreven is. Maar wie ben ik?

Verliefd op mijn fotocamera, getrouwd, moeder van drie jonge kinderen, intern
begeleider in het speciaal basisonderwijs, gezellig en gestructureerd. Dat ben ik.
Als ik met mijn camera bij mensen binnenstap, ben ik visite, maar loop ik naar buiten, dan ben ik onderdeel van het geheel. Ik begin met mijn haar los en eindig met een knot. Mensen voelen zich al snel vertrouwd met mij en dat maakt dat het fotograferen als vanzelf gaat. Ik neem bewust tijd voor mensen en geef iedereen alle ruimte om zichzelf te zijn. Voor mij is het echte, het pure plaatje het perfecte beeld.

Een shoot bij mij is zeker niet ongemakkelijk. Je hoeft geen cheese te roepen en allemaal dezelfde kant op te kijken. Statisch staan en lachen, daar ben ik niet van. Ik ben dan ook geen mevrouw met wie je foto’s gaat maken, ik ben Elvera. Ik neem mijn camera mee en we gaan wat leuks doen. En precies dát levert de mooiste beelden op.

Xx Elvera

Elvera Photography |
Omdat je wilt onthouden hoe mooi vandaag is

Het beeld bovenaan is gemaakt door Lisa van FotoZoet. De eerste drie beelden in dit vak zijn gemaakt door Joanne Goossens photography, de middelste drie tijdens de gezinsshoot van 2022 door Clara Both fotografie en de laatste drie tijdens de gezinsshoot van 2023 door Merel Steenwijk fotografie.

CONTACT

Stuur een berichtje