Yaaaayyy!! Vajenn is vandaag alweer 1 jaar!!
Vorig jaar werd ik ik rond deze tijd wakker met een perfect kapsel want ik had de dag daarvoor mijn haar laten knippen bij Stephanie: haar laatste werkdag voor haar verlof. Om s middags een aapje te krijgen ‘ik denk dat mijn vliezen gebroken zijn. Dat is niet goed, ik ben 35wk zwanger’ Na wat hectiek, geregel en het pakken van mijn spullen was ik ook onderweg naar het ziekenhuis in Harderwijk. Om in de laatste 100 meter vlakbij het ziekenhuis in appcontact met de verloskundige te zijn ‘Je moet snel zijn! De baby kan elk moment geboren worden’ En inderdaad: ik kwam binnenrennen (in een verloskamer waar hard gewerkt werd maar de sfeer heeeeel relaxt was en binnen 14 minuten na mijn eerste overzichtsfoto werd Vajènn geboren.

En een paar weken geleden mocht ik met haar en haar leuke pappa en mamma het bos in voor een Familie Op Pad die we in een soort van Cakesmash-achtige shoot goten. Hoewel iedereen had verwacht dat Vajènn de taart onmiddellijk zou aanvallen, vond ze het toch nog een beetje gek. Na wat aanmoedigingen keek ze nog steeds van ‘Wil je echt dat ik de taart aanraak? Mag dat echt?!’ kwam ze uiteindelijk toch los en was de taart best lekker 🙂

EN VANDAAG IS ZE DAN ECHT ÉÉN JAAR!!
Gefeliciteerd lieve Vajènn. Ik vind het geweldig om jouw leventje van zo dichtbij steeds vast te mogen leggen en ik hoop je nog vaak voor mijn camera (en in de kapsalon) tegen te komen!

Vajenn_0001.jpg
Vajenn_0002.jpg
Vajenn_0003.jpg
Vajenn_0004.jpg