J O S H U A & L Y S A N N E

’s Avonds laat kreeg ik een appje van een vriendin: “heb je in juli 2018 nog ruimte voor een extra bruiloft?” Natuurlijk! Een vriendin van haar ging trouwen en hun fotograaf was ook hun daggast dus ze zochten iemand anders. En zo geschiedde dat Lysanne mij een berichtje stuurde en we niet veel later -samen met Joshua- op het terras zaten. Het klikte meteen en aan het einde van de gezellige avond met een hapje en een drankje werd meteen besloten dat ze wilden dat ik op 19 juli bij hen zou zijn. Yaaaaaayy!!

Op 19 juli startte ik bij de moeder van Lysanne waar het prachtige licht me naar buiten lokte om de prachtige nude kleurige jurk van Lysanne vast te leggen. Na een stukje voorbereiding vast gelegd te hebben mocht ik met Klaas Tanger (videograaf) onderweg naar Amersfoort waar de kapper van Joshua al druk bezig was met het kapsel van Jos. Zo waardevol om ook een stukje voorbereiding met zijn ouders daar vast te kunnen leggen.
Vervolgens terug naar Lysanne die op het punt stond om in haar jurk te stappen. Na een gezellige ontmoeting, nog een relax momentje met koffie gingen we naar het kasteel om de hoek om een hele fijne shoot te hebben. Even lekker met zn tweetjes (plus Klaas en mij) voordat de dag echt zou beginnen.
De rest van de dag was bij Kasteel Duurstede. Ondanks de hoge temperatuur was het daar in de schaduw heel goed uit te houden. De ceremonie was in het prieel, waarna Jos & Lys door een haag van bellenblaas naar de taart liepen. Deze was gemaakt door Anna Yilmaz. En dat is de plek om ook jullie taart te halen! Zooo mooi en ook zo lekker!
Jos en Lys hadden goed nagedacht over de dagindeling. Voor alles was ruim de tijd. Ook na de toast en taart was er lekker de tijd om rustig te zitten, wat te kletsen, een polaroid voor het gastenboek te maken en samen lol te hebben. De hele dag en de sfeer maakt dit allemaal heel relaxed: dat wil je op jullie dag van de liefde!!
Vervolgens hebben we een schaduwplekje gezocht om de groepsfoto’s te maken. Jos & Lys hadden slim bedacht dat ze niet te veel groepsfoto’s wilden: alleen van de families, de vrienden/vriendinnen/mannen/vrouwen en de hele groep. Op die manier blijft het leuk voor het bruidspaar, de gasten en ook een beetje voor de fotograaf 😉 Ik heb daarna namelijk meer tijd om mooie momenten vast te leggen, de tafeldekking vast te leggen. Deze was namelijk (met alle andere bloemen en styling) gemaakt door vriendinnen van Lysanne onder leiding van Thamar Andrieu. Dit kon ik rustig vastleggen. En er was ook nog tijd voor een kleine ministoot zoals Joshua en Lysanne graag wilden in de toren van het kasteel.
Helaas was het toen voor mij alweer tijd om te gaan. Ondanks dat ik maar tot s middags ben geweest, is het een flinke blog geworden.
Dus pak gerust iets te drinken en iets lekkers en geniet mee van de fijne dag van Joshua & Lysanne

Joshua&Lysanne_0001.jpg
Joshua&Lysanne_0002.jpg
Joshua&Lysanne_0003.jpg
Joshua&Lysanne_0004.jpg

Jurk: D’amore in Amersfoort
Pak: Jac Hensen in Amersfoort
Bloemen: Thamar Andrieu (vriendin van Lysanne)
Taart: Anna Yilmaz
Visagie & kapsel: Blush&Rouge
Locatie: Kasteel Duurstede
Ambtenaar: Ans de Vor
Videografie: Klaas Tanger (neef Lysanne)