Wauw! Wat een dag! Wat een eer! Wat een wonder!
In december hoorde ik dat Stephanie zwanger was en dat zij met Marcel in juli hun kindje verwachtte. Wat een blijdschap!

Ik heb al veel shoots mogen doen met Stephanie en ik heb ook al veel op haar mogen testen. Maar op mijn bucketlist stond ook ‘een bevalling vastleggen’. Marcel en Stephanie overlegden zonder dat ik het doorhad en binnen een paar minuten na de verrassing dat ze zwanger was, kwam de tweede verrassing: of ik er bij wilde zijn in juli.

Nu denk je misschien: ‘Elvera heeft al twee keer een typfout gemaakt. Het is nog geen juli, het is net juni.’ Inderdaad. Kleine, prachtige Vajènn besloot ruim 5 weken te vroeg te komen! Totaal onverwacht, toch ook wel spannend en toen Stephanie in de gaten kreeg dat het nu ook echt begonnen was en het mij meteen liet waten, was het voor mij nog stressen om op tijd te zijn.
14 minuten nadat ik de kamer in kwam hollen (waar het heel vredig en relaxed was ondanks het feit dat Stephanie keihard aan het werk was) werd Vajènn geboren. Wat een droombevalling en wat hebben Marcel en Stephanie het geweldig gedaan met behulp van de mensen van het SintJansdal en Sanne van www.AandeLaak.nl aan hun zijde.

Hierbij de preview die ik met toestemming mag delen.

Vajènn_0000.jpg