FAMILIE OP PAD // FAMILIE MARIS

Meestal ga ik met een familie of gezin op pad naar het bos, de hei, het strand of een zandverstuiving. Ja, dan heb je de meeste mooie plekken wel benoemd.
Maar deze dag mocht ik met de familie Maris mee om…. een ijsje te halen in de stad! Dat kan natuurlijk ook!! Graag zelfs 😉 Tijdens de shoot was het voor mij niet handig om een ijsje te nemen (of een espresso zoals Martijn, lokaal zie je op de beelden dat hij van alle ijsjes mocht proeven) dus toen Remke met Eva en Jeb naar de auto ging en Martijn met Sophie op de fiets stapte, ben ik toch even teruggegaan om ook zo’n lekker ijsje te halen!

Heerlijk ijsjes eten, gezellig kletsen, spelen en ook nog wat opdrachtjes van mij:
Ik vond het een eer om het geweldige gezin van mijn mooie collega Remke vast te leggen!
Geniet mee van Martijn, Remke en hun bende van drie!

FamilieMaris_0001.jpg
FamilieMaris_0002.jpg
FamilieMaris_0003.jpg